City Marketing Lelystad is op zoek naar Lelystadse activiteiten die plaatsvinden van 8 tot en met 23 december en aansluiten op Lelystad geeft licht. De donkere weken rond Kerst staan in onze provinciehoofdstad in het teken van warmte, licht, liefde en gezelligheid.

Heeft u in deze periode een activiteit die aansluit op deze kernwaarden? Meld u dan voor 3 november aan door een e-mail te sturen naar anneveldkamp@citymarketinglelystad.nl Samen maken we ook dit jaar weer een succes van Lelystad geeft licht’, aldus Anne Veldkamp van City Marketing Lelystad.

Lelystad geeft licht is inmiddels een begrip in Lelystad. ‘Door samen activiteiten te organiseren, passend bij het thema, maken we de decembermaand in onze stad nog gezelliger.’

Vorig jaar was Lelystad geeft licht, mede dankzij Kerst van de Zandtovenaar, een groot succes. Ook het programma van dit jaar is, mede dankzij de reeds aangemelde activiteiten als LichtjesParade, de kerstmarkt in de natuur en Happy Christmasshopping Batavia Stad, veelbelovend.