Aanmelden ‘Lelystad geeft licht’ kan tot 10 november

De temperaturen worden lager en de avonden donkerder, dat kan maar één ding betekenen: de gezelligste maand van het jaar komt steeds dichterbij. De voorbereidingen van ‘Lelystad geeft licht’ zijn dan ook in volle gang. Organisatoren profiteren van de voordelen van ‘Lelystad geeft licht’ als ze zich uiterlijk zondag 10 november aanmelden.

Van 14 tot en met 29 december 2019
Dit jaar staat Lelystad van 14 december tot en met 29 december volledig in het teken van ‘Lelystad geeft licht’. Het is de paraplu die verschillende activiteiten gericht op warmte, licht, liefde en vooral gezelligheid samenbrengt en promoot. Van een wandeling door de Oostvaardersplassen tot een concert in het Stadshart, het is juist de variatie die City Marketing Lelystad inzet in alle promotie uitingen van het evenement.

Activiteiten aanmelden tot 10 november
Wat er dit jaar allemaal te doen is tijdens ‘Lelystad geeft licht’ is nog even spannend. City Marketing Lelystad roept organisatoren op hun activiteit uiterlijk zondag 10 november aan te melden door de gegevens in te vullen op www.lelystadgeeftlicht.nl/aanmelden. Al wel plannen maar nog geen concreet evenement? Neem zo snel mogelijk contact op met City Marketing Lelystad via 0320-262404 om de mogelijkheden door te nemen.

Gezamenlijk iets moois neerzetten
Evenementen die uiterlijk zondag 10 november zijn aangemeld en binnen het evenement passen worden door City Marketing Lelystad meegenomen in de communicatie rondom ‘Lelystad geeft licht’. Dit betekent volop social media, krantenberichten, posters en doeken langs de wegen. “Hiermee wil City Marketing Lelystad inwoners informeren over de grote hoeveelheid leuke activiteiten in onze stad gedurende die periode. En tegelijkertijd initiatiefnemers aanmoedigen om gezamenlijk iets moois neer te zetten”, aldus Nicole Moehring, Projectmanager bij City Marketing Lelystad.