LichtjesParade opnieuw een groot succes

De vierde editie van de LichtjesParade was een grote knaller. Met 150 deelnemers die mee dansten in de glinsterend verlichte parade en ruim 8000 bezoekers kan stichting LichtjesParade terugkijken op een geslaagd evenement.

Sprankelende optocht
De praalwagens zorgden samen met de dansers en danseressen voor een goede show. De parade die inmiddels voor de vierde keer plaats vond en zeker volgend jaar weer terugkeert groeit niet alleen elk jaar in succes, maar wordt ook steeds groter in omvang. De organisatie kon niet alleen rekenen op 150 fanatieke dansers en danseressen, ook waren er ongeveer 50 vrijwilligers op de been om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. De parade liep vanaf het zilverpark en maakte haar weg door het Stadshart naar het Agorahof, waar het overging in het Kerstevent 2018. Heeft u de LichtjesParade gemist? Niet getreurd, sfeerbeelden zijn te vinden op de officiële Lelystad facebook pagina en op www.lelystadgeeftlicht.nl.

Kerstevent 2018
Dit jaar was de LichtjesParade onderdeel van het Kerstevent 2018. Vanaf 12.00 uur ’s middags stond het Stadshart vol met meer dan 70 marktkramen, diverse zangkoren, de Kerstman met Kerstengelen en heerlijke lekkernijen. Verspreid over de dag waren er live optredens van Django Wagner, John de Bever en Roy Oostwegel. De grote finale begon toen de LichtjesParade aankwam op het Agorahof waar Michael Doublé met zijn Kerstrepertoire de avond op spectaculaire wijze af sloot.

Kerstmutsen actie
Vooraf aan de LichtjesParade werden er door City Marketing Lelystad verlichte kerstmutsen uitgedeeld. Zo zorgde het publiek samen met de parade voor een schitterend geheel. Tijdens de actie zijn er ongeveer 8000 kerstmutsen uitgedeeld.

Lelystad geeft licht gaat door
Gelukkig gaat het feest nog even door. Tot en met 23 december zijn er nog verschillende Lelystad geeft licht activiteiten gepland. Benieuwd wat er nog te doen is? Kijk op www.lelystadgeeftlicht.nl voor een volledig overzicht van de activiteiten.