Stralen tijdens de tweede week Lelystad geeft licht

De eerste week van Lelystad geeft licht staat bomvol activiteiten. Vergeet echter niet dat Lelystad geeft licht ook nog een tweede week kent en dan zijn er nog genoeg winterfestiviteiten te beleven. Dus berg de kerstmuts nog niet op.

Voor de muziekliefhebbers
Op de avond van 21 december is er in Corneel een gezellig en feestelijk event. De Top 2000 Live Band speelt onder leiding van ‘Mister top 2000’ William Kersten. Te gast is The Voice Of Holland finaliste Tjindjara. Geniet van de beste pop-, rock-, en soulnummers uit de top 2000. Vervolgens gaat de laatste week van Lelystad geeft licht in, en die begint met een feest voor de kleine feestvierders in AGORA Theater. Op maandag 23 december brengt het aanstekelijke muziekfeest KinderKERST popconcert met Jelle van Amersfoort om 14:30 uur een bezoekje aan Lelystad. Verwacht een spectaculaire middag vol energie en plezier. Met heerlijke kerst- en kinderliedjes, een lichtshow en een energieke band wordt dit een middag om niet te vergeten. Dans, swing en zing lekker mee!

Palazzo winterfeest
Op 29 december is er vanaf 12:00 uur op woonboulevard Palazzo een gezellige middag voor het hele gezin. Voor zowel de kinderen als de ouderen is er genoeg te doen. Er is bijvoorbeeld een kleine schaatsbaan van 50m2. Koud gekregen van al dat schaatsen? Warm op met een gratis kopje heerlijke chocolademelk. Verder staan Elsa en Olaf van Frozen klaar om de allerkleinsten te ontmoeten. Zo zien de kinderen hun favoriete filmhelden in het echt en als kers op de kersttaart mogen ze zelfs op de foto. Daarnaast kunnen kinderen losgaan op het springkussen en vervolgens lekker tot rust komen in het wintertreintje ‘Palazzo Express’. Sluit de middag af met een ritje op de slee van de winterse rodelbaan. Alle activiteiten zijn gratis aan deel te nemen. Er wordt ook nog eens drie keer €250 aan shoptegoed weggegeven. Mis deze kans niet!

Zilver op water
Op 29 december vindt Zilver op water plaats in het Zilverpark. Warm je hart op deze koude dag met lichtkunstwerken, vuurkorven, muziek en lekkere warme dranken. Voor een unieke lichtgevende expositie ben je bij Zilver op het water aan het juiste adres. Met als thema ‘de Gouden Eeuw’ zijn de kunstenaars helemaal los gegaan. Lelystad met haar ligging op de ‘zeebodem’ en met de Batavia is natuurlijk de perfecte plek voor een expositie als deze. Sluit het jaar, en Lelystad geeft licht, af met een culturele knaller!