2017 editie Lelystad geeft licht hartverwarmend

Van 8 tot en met 23 december zorgden vele Lelystadse vrijwilligers, organisaties en bedrijven voor gezelligheid en saamhorigheid in de hoofdstad van Flevoland. De succesvolle vijfde editie van Lelystad geeft licht wordt vandaag afgesloten met het uitdelen van ‘Lelystad geeft licht’ mutsen op de Lelystadse markt en een feestelijke dansvoorstelling in Agora Theater.

Vele Lelystedelingen omarmden de vijfde editie Lelystad geeft licht. Er waren vele grote en kleine activiteiten en evenementen. Hoogtepunten waren de LichtjesParade met spetterende eindshow verzorgd door het Lelystadse bedrijf Love4Lasers, de kerstmarkt in Natuurpark Lelystad en de gezellige activiteiten op de Lelystadse markt.

‘Met Lelystad geeft licht willen we alle inwoners en ondernemers van onze stad bedanken voor een mooi jaar waarin ieder op zijn of haar manier een positieve bijdrage heeft geleverd. Dit is wederom goed gelukt’, zegt Anne Veldkamp van City Marketing Lelystad enthousiast.

Lelystad geeft licht, waar aan vele evenementen zich jaar aansloten, stond in het teken van samenwerken. ‘Meer dan honderd vrijwilligers wisten samen een prachtige LichtjesParade neer te zetten. Samen met vele standhouders en goede doelen wist Het Flevo-landschap heel veel bezoekers te trekken tijdens -de door vrijwilligers georganiseerde- sfeervolle kerstmarkt in Natuurpark Lelystad. En de manier waarop de koopmannen- en vrouwen samen extra sfeer toegevoegde aan de Lelystadse markt was inspirerend. ’

Een ding is zeker: licht Lelystad geeft licht vindt volgend jaar weer tussen Sinterklaas en Kerst plaats. ‘Wij roepen nu al mensen, organisaties en bedrijven op om mee te denken hoe zij met een activiteit kunnen aansluiten’, besluit Anne Veldkamp.