Winterwonderland in het Stadshart op 15 december

Op 15 december doorkruist de LichtjesParade voor de vijfde keer het Stadshart van Lelystad. Waan je in een sfeervolle, fantasie-achtige wereld vol met dansers en muziekwagens en vergeet voor een avond de kou. Gecombineerd met het Kerstevent Lelystad is het van 12:00 tot 19:00 volop winterfeest in het Stadshart.

Groot feest in het Stadshart
De LichtjesParade valt dit jaar op dezelfde dag als Kerstevent Lelystad 2019. Kerstevent Lelystad is een dag vol met feestelijke activiteiten. Loop rond over de sfeervol verlichtte kerstmarkt, klets gezellig wat bij op het Agorahof terwijl de heerlijke kerstmuziek je in een gezellige stemming brengt. Met onder andere Micheal Doublé en Roy Oostwegel is dit gegarandeerd een succes. Ook vindt dit jaar in het Stadshart de start en finish van de Rotary Santa Run plaats. Het hele Stadshart wordt omgetoverd tot een kerstachtig paradijs. Geniet de hele dag van de kerstsfeer en sluit de dag af met de magische LichtjesParade.

Route LichtjesParade
De LichtjesParade verzamelt zich dit jaar achter het oude postkantoor op de Neringweg. Vervolgens start de parade in de Florijnsstraat om 17:30 uur. De Parade gaat richting de Kroonpassage en daarna dwars over het Stadhuisplein. Zodra het Stadhuisplein doorkruist is vervolgt de parade haar weg over de Neringpassage waarna ze eindigt op het Agorahof. Toeschouwers schitteren langs de zijlijn ook mee want City Marketing Lelystad deelt tijdens het Kerstevent weer de befaamde kerstmutsen uit, dit jaar in blauwe uitvoering.

Inzet vrijwilligers onmisbaar voor LichtjesParade
Dit is alweer de vijfde keer dat de LichtjesParade plaatsvindt. Ieder jaar wordt de LichtjesParade groter en magischer dankzij de sponsoren en vele vrijwilligers die aan het evenement meewerken. Met 8 wagens, 35 sponsoren, 65 vrijwilligers en 160 dansers werd LichtjesParade 2018 een daverend succes. Benieuwd naar wat de editie van 2019 brengt? Kom zeker kijken en vergeet niet een kerstmuts op te halen.